teisipäev, 26. november 2013

Kangaga kaetud karp

Mulle jäi hiljuti kangapoes silma üks ilusa mustriga kangas. Mõtlesin, et see näeks mõne karbi peal imeline välja. Proovisin siis kangaga karpi katta, kuid see läks natuke untsu, sest liim jäi mõnest kohast läbi kumama :( Ma arvan, et põhjus on selles, et tegemist on žakaarkangaga, mille mustrialune osa on küllaltki õhuke. Muster ise on mõnusalt sametine. 
Aga alla ma ei anna, proovin kindlasti kunagi veel mõne huvitava kangaga karpi katta :) Mul on oma kangavarudes päris mitmeid ilusaid valikuid, ainult aega oleks kuskilt juurde vaja :D
PS! Kui kellelgi on häid nippe, kuidas/millega õhukest kangast liimida, siis loeksin huviga :)

5 kommentaari:

  1. Ma ei ole senini kangaga karpi katnud. Mis liimiga sa liimisid? Ma vist jääksin ikka PVA juurde. Ma liimin ka paberit nii, et katan papi liimiga ja siis asetan paberile. Kangaga teeks sama. Kui vaja, saab papi pealt üleliigse liimi ära pühkida ja kui veidi oodata, siis liim taheneb ka.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma liimisin PVA-ga ja samamoodi nagu Sa kirjeldasid. Ma ka liimin paberit samamoodi ;) Ma küsisin Vikilt ka ja tema soovitus oli, et tuleb liimiga õhukeselt katta ja isegi natuke kuivada lasta ning liiga tugevalt kohe siluda ei tohiks. Ehk on siis Sulle ka abiks mu uued teadmised ;)
      Mina sellele karbile panin liimi liiga palju :S

      Kustuta
    2. Aitäh! Peaks ise ka katsetama!

      Kustuta
    3. Mina kasutan õhukses liimikihi kandmiseks papile väikest poroloonist värvirulli. Saab tõesti imeõhuke ühtlane kiht ja läbi riide ei tule

      Kustuta
  2. Ma olen teinud kangaga ja toimib ilusti nii nagu Viki õpetas Sulle! :)
    Liiga õhukese kangaga on muidugi raskem.

    VastaKustuta