laupäev, 17. november 2012

Esimene templitega jõulukaart

Täiendasin oma varusid ühe komplekti jõuluteemaliste silikoontemplitega. Ja tegin kohe hakatuseks 3 kaarti, mille kohta teen 3 eraldi postitust (sest osalen väljakutsetel, kus ei saa ühte ja sama postitust mitu korda kasutada).
Esimene kaart sai selline:
Sellega osalen järgmistel väljakutsetel:
CAS-ual Fridays - CFC79: Winter Blues.

Nüüd, kui proovisin korraga Distress tindipatja ja niiöelda tavalist Dovecraft´i tindipatja, siis oiiii, kuidas ma eelistan Distressi omasid :) Miks? Sest Distressi tindid on veeslahustuvad ja seega on neid imelihtne nii templi, käte kui švammi küljest maha pesta. Ja need ei lähe laiali, kui hiljem pilti katsuda. Näiteks sellel kaardil ajasin kujutiste ümbert meelega tindi laiali, sest muidu oleks see hiljem võinud määrida. Ja asi ei olnud selles, et ma oleksin lasknud neil vähe kuivada (pildid kuivasid terve öö). Aga õnneks jäid templitega tehtud pildid ka hajutatult kaunid :)
Ainuke "miinus", mis ma Distressi puhul leidsin, oli see, et pilt jääb natukene katkendlik... Kuid samas see peakski olema Distress tindi eripära, seega ei saa seda päris miinuseks lugeda :)

3 kommentaari:

  1. Lelet - this is a lovely card! Thank you so much for playing along with us at CAS-ual Fridays!

    VastaKustuta
  2. Very pretty card Lelet
    Thank you so much for joining us at The Crafty Sentiments Designs Challenge “Christmas” . Your card is fabulous well done and good luck Hugs Elaine .

    VastaKustuta
  3. What a pretty stamp! The inking you did around the scalloped circle frames the image so perfectly. Thanks for joining us this week at CAS-ual Fridays!

    VastaKustuta