pühapäev, 21. oktoober 2012

Sädelev jõulukaart ja pruunid ehted

Tegin sellise sädeleva jõulukaardi:
Heleroheline mustriline paber on imekaunilt sädelev ning pildile ümber pandud raami katsin kuldse glitterliimiga. Kahjuks ei suutnud ma seda raamil olevat sädelust nii kenasti pildile saada, kui tegelikkuses on.
Pilt kaardil on pärit siit.

Osalen selle kaardiga kahel väljakutsel:
1) KSFT #45, kus on seekordseks teemaks "Kasuta sätendust";

Ja nokitsesin eile õhtul natuke ka ehete kallal, valmisid üks tagasihoidlik käekee ja ripatsiga järjehoidja:

Käekees kasutasin 3D-helmeid ning järjehoidjas mageveepärleid ja lihvitud klaashelmeid. Kellel on soovi, siis mõlemad ehted on müügiks üles pandud ka Handmade By Lelet  Facebook´i lehele.

3 kommentaari:

  1. Ilus kaart! Sädelus on kenasti näha, aga jah, parem on pildistada mingi nurga alt. Ma katsetasin ka oma kaardiga iga külje pealt! :)
    Pruunid ehted on ilusad ja eriti meeldib järjehoidja ripats!

    VastaKustuta
  2. Armas kaart jõuludeks. Sätendust on tõesti raske pildistada, kuid mina kunagi ühest blogist lugesin õpetust, kus soovitati suunata laualamp otse tööle. Mitte ülevalt alla vaid samast suunast, kus fotoaparaat. Ja siis lisaks võiks pildistada välguga. Ma ise olen seda proovinud ja töötab küll, aga selle ettevalmistus võtab muidugi aega ja lihtsam on pilt niisama ära teha ;)
    Aitäh, et mängisid meiega Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale väljakutsel. Oled alati oodatud!

    VastaKustuta
  3. Aitäh, et osalesid oma ilusa ja inspireeriva tööga Kaia Scrapbooking Fairy Tale väljakutses. Ootame sind alati tagasi kaasa mängima.

    VastaKustuta