pühapäev, 28. oktoober 2012

Retuusid lapsele

Riide ostsin juba mitu kuud tagasi, kuid nende õmblemiseni ei olnud ma veel siiamaani jõudnud. Alati tuleb midagi ette... Aga nüüd, kui ma "avastasin", et saan oma õmblusmasinaga kaksiknõela ka kasutada, ei tulnud enam midagi ette :D . Täna lõuna paiku ostsin enda masinale sobiva kaksiknõela, et retuuside säärte servad ikka nagu päris välja näeksid ning nüüd õhtul õmblesingi Cassule uued retuusid valmis :)
Väike pilt ka ikka:
Cassandra ei tahtnud üldse pildil püsida, sellepärast tal ka nii ehmunud nägu peas :)

Retuusid said ülevalt hästi natuke laiad, kuid järgmine kord olen targem ja oskan paremini ;) Õnneks on jalas need tal täitsa normaalsed, ma ise lihtsalt tean, et ülemine osa ei tulnud välja päris nii nagu ma ise oleksin tahtnud.

Aga ühes asjas olen ma peale tänast väga kindel - ostsin suvel endale ikka õige õmblusmasina, sest kui ma masinat ostma läksin, siis oli mul täiesti meelest läinud, et ma kaksiknõela võimalust ka oleksin tahtnud :) Olin endale juba tükk aega korralikku õmblusmasinat tahtnud ja seetõttu oli hing nii ärev sees :D
Aga erinevaid töövõtteid proovides ning masinat uurides avastasingi ükskord, et ohhoooo, kaksiknõela võimalus ka olemas! Aga minu "nunnu" on see:
Muideks, ma mäletan, et eelmise aasta lõpus nägin ma selle masina reklaami mingi käsitöö ajakirja tagakaanel ja siis mõtlesin, et ma ei saa endale kunagi sellist iludust. Aga õnneks siiski-siiski - mõnikord unistused täituvad ja siinkohal pean aitäh ütlema ka oma isale :)
Ja veel - alguses ma kartsin, et langesin disaini õnge, et äkki see ei ole siiski nii hea masin, kuid nüüd võin väita, et see on oma funktsionaalsuse poolest sama hea nagu selle disaingi. Mina olen rahul!


1 kommentaar:

  1. Hull masin on see, pean tulema ikka oma silmaga ka üle vaatama :-)

    VastaKustuta