pühapäev, 7. oktoober 2012

Jõulukaart minu uue Big Shot masinaga :)))

Lõpuks sain mina ka endale Sizzix Big Shoti :)))) Kujutate ette mu rõõmu, eks? Ostsin selle reede õhtul ära ja ma ei suutnud isegi normaalsel ajal magama jääda, sest süda oli niiiiii rahul ja muidugi oli kohe vaja katsetama hakata. Ja eile tegin valmis sellise kaardi:

Osalen selle kaardiga Unscripted sketches #179 väljakutsel. See sketš oli justkui mõeldud mulle, sest oma uue masina hulluses tahtsin ma just sellist mitmekihilist pilti kaardile panna.


Pilt kaardil on pärit ühest albumist siit lehelt.

10 kommentaari:

  1. Palju õnne! Big shot on surepärane asi. Nii palju võimalusi annab!

    VastaKustuta
  2. PALJU ÕNNE! Kujutan ette su rõõmu, sest tean, mida sa tunned! :) Ja nüüd tahaks veel igasuguseid lõikenugasid ja mustriplaate ja... :)))
    Kaart on kena! Ma ka vaikselt mõtlen jõulukaartide peale.

    VastaKustuta
  3. What a fun holiday design ... so glad you joined us at Unscripted Sketches.

    VastaKustuta
  4. Malle, Sul on täitsa õigus, ma juba mõtlesingi, et nüüd hakkan raha koguma erinevate mustriplaatide ja lõikenugade jaoks :)

    VastaKustuta
  5. The bright red ribbon and the red & white scalloped circles are perfect for showcasing that sweet image! Love the embossed panel as well. Thanks for choosing to play along with our sketch this week at Unscripted Sketches :)

    VastaKustuta
  6. Fabulous Christmas card! Love the ribbon! Thanks for playing at US this week!

    VastaKustuta
  7. Totally love the colours that you have chosen and really like how you used this weeks sketch. Thanks for sharing your take on this weeks sketch at Unscripted Sketches.

    VastaKustuta
  8. love your card...the image is adorable. This is a wonderful take on the challenge. Thank you for joining us at Unscripted Sketches♥

    VastaKustuta
  9. Kui küsida tohib, siis mis nimeline on see lainelise äärega lõiketera? Väga ilus :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ikka tohib küsida :) See on Circles Scallop.

      Kustuta