kolmapäev, 21. september 2016

Elin & Janek

Meie head sõbrad abiellusid suvel ja mul oli suur au teha nende tähtsa päeva kutsed :) Kuid siin ei olnud tegu traditsioonilise kutsetüübiga... See kutse oli kokku pandud ilusasse videosse! Siiamaani võtab pisara silma, kui seda videot vaatan :)
Aga minu teha olid DVD-ümbrised, pulmavärvideks olid imeliselt kokkusobivad oranž ja sinine, kokku 25 ümbrist. Oli taaskord mõnusalt suur ja nauditav meisterdamine!

Kui kutsed said tehtud tellimustööna, siis meie pere poolt tegin kingituse lisaks ka sobiva kaardi ning albumi, kuhu ilusa päeva mälestusi talletada. Suures pulmaõhinas unustasin muidugi ise neist pilte teha ja Elin oli nii lahkesti nõus ise seda albumit mu blogi tarbeks pildistama :) Aitäh!
Kusjuures suurt sinist paberlille ei olnud mul kuskilt võtta ja siis ei jäänudki muud üle, kui toonisin valge lille Copic markeriga ära. Ja et sildi vastasnurgas oleks ikka täpselt samas toonis lilled, siis toonisin ka väiksemaid roosinuppe :)

Sel aastal 4.juuni oli kahtlemata üks selle suve ilusamaid päevi! Veelkord kuhjaga õnne pruutpaarile ja KIBE - KIBE - KIBE ;) !

kolmapäev, 7. september 2016

Pulmakaardid

Mõned pulmakaardid, mis olen sellel aastal teinud...
Nagu näha, siis olen leidnud endale uue lemmiku oma pressplaatide seast - see roosidega muster on lihtsalt niiiiiii ilus!