pühapäev, 28. oktoober 2012

Retuusid lapsele

Riide ostsin juba mitu kuud tagasi, kuid nende õmblemiseni ei olnud ma veel siiamaani jõudnud. Alati tuleb midagi ette... Aga nüüd, kui ma "avastasin", et saan oma õmblusmasinaga kaksiknõela ka kasutada, ei tulnud enam midagi ette :D . Täna lõuna paiku ostsin enda masinale sobiva kaksiknõela, et retuuside säärte servad ikka nagu päris välja näeksid ning nüüd õhtul õmblesingi Cassule uued retuusid valmis :)
Väike pilt ka ikka:
Cassandra ei tahtnud üldse pildil püsida, sellepärast tal ka nii ehmunud nägu peas :)

Retuusid said ülevalt hästi natuke laiad, kuid järgmine kord olen targem ja oskan paremini ;) Õnneks on jalas need tal täitsa normaalsed, ma ise lihtsalt tean, et ülemine osa ei tulnud välja päris nii nagu ma ise oleksin tahtnud.

Aga ühes asjas olen ma peale tänast väga kindel - ostsin suvel endale ikka õige õmblusmasina, sest kui ma masinat ostma läksin, siis oli mul täiesti meelest läinud, et ma kaksiknõela võimalust ka oleksin tahtnud :) Olin endale juba tükk aega korralikku õmblusmasinat tahtnud ja seetõttu oli hing nii ärev sees :D
Aga erinevaid töövõtteid proovides ning masinat uurides avastasingi ükskord, et ohhoooo, kaksiknõela võimalus ka olemas! Aga minu "nunnu" on see:
Muideks, ma mäletan, et eelmise aasta lõpus nägin ma selle masina reklaami mingi käsitöö ajakirja tagakaanel ja siis mõtlesin, et ma ei saa endale kunagi sellist iludust. Aga õnneks siiski-siiski - mõnikord unistused täituvad ja siinkohal pean aitäh ütlema ka oma isale :)
Ja veel - alguses ma kartsin, et langesin disaini õnge, et äkki see ei ole siiski nii hea masin, kuid nüüd võin väita, et see on oma funktsionaalsuse poolest sama hea nagu selle disaingi. Mina olen rahul!


Taaskord jõulukaardid

Näitan teile meie kodu päkapiku töökoja eilseid kaarte :)

Esiteks tegin sellise kuuskedega kaardi, millega osalen Unscripted Sketches #182 väljakutsel:
Jõuluvärvides lillede all on valge vildiriie :)

Ja siis veel selline kauni pildiga kaart, millega osalen iSpy Sketches: ISSC39 väljakutsel:
Sellel kaardil oleva pildi leidsin siit albumist. Minu jaoks oli nii uskumatu, et seal on mõned eestikeelsete soovidega kaardid :)


Snowflakes are winter´s butterflies

Lumehelbed meeldivad mulle niiiii väga... Kui ma hakkasin sellel sügisel jõulukaartide peale mõtlema, siis teadsin, et vähemalt ühe kaardi teen ma ka ilusa lumehelbega. Õnneks leidsin internetist üsna pea ka väga kauni tsitaadi lumehelveste kohta. Tegin selle tsitaadiga sellise digitempli:
Kui see meeldib Sulle, siis võid seda vabalt oma loomingus kasutada :) PS! Leiukohana võid ka minu blogile viidata ;)

Aga seekordne kaart sai minul selline:
Kõik kasutatud paberid on sädelevad ning lumehelbe tagune on valgest vildiriidest :)

laupäev, 27. oktoober 2012

Swarovski kristallidega kõrvarõngad

Need kõrvarõngad olid enne hõbedaste metallosadega, kuid otsustasin need pronksivärvi metalli vastu ümber vahetada. Ja tulemus sai selline: 

Veel kaks jõulukaarti

Näitan teile veel kahte jõulukaarti ka :)
Üks on selline pisem ja hästi lihtne, kuid mu arust siiski väga armas :)
Pilt kaardil on pärit siit.

Teine kaart sai selline: 
Taustapaber ning see rohekas kuusepilt on pärit siit blogist.

Romantiline kaart

Tegin ka sellise romantilise kaardi:
Ka selle kaardiga osalen KSFT #46 väljakutsel ja nüüd valisin selle koosluse:  pärl - vaba valik (pilt) - pits.

Pilt kaardil on pärit ühest albumist siit lehelt.

Haldjaga kaart

Nädala sees meisterdasin ma kaarte, kuid kuna töölt koju jõudes ei ole võimalik neid vähese valguse pärast korralikult pildile püüda, siis sain alles täna mahti pilte teha :) Esiteks siis selline haldjaga kaart:
Osalen selle kaardiga järgmisel väljakutsel: KSFT #46, kus seekordseks teemaks on Bingo :) Minu valik osutus diagonaalile neet- vaba valik (pilt) - pael.

Pilt kaardil on pärit siit ja õnnesooviga digitempel on Ly blogist.


pühapäev, 21. oktoober 2012

Sädelev jõulukaart ja pruunid ehted

Tegin sellise sädeleva jõulukaardi:
Heleroheline mustriline paber on imekaunilt sädelev ning pildile ümber pandud raami katsin kuldse glitterliimiga. Kahjuks ei suutnud ma seda raamil olevat sädelust nii kenasti pildile saada, kui tegelikkuses on.
Pilt kaardil on pärit siit.

Osalen selle kaardiga kahel väljakutsel:
1) KSFT #45, kus on seekordseks teemaks "Kasuta sätendust";

Ja nokitsesin eile õhtul natuke ka ehete kallal, valmisid üks tagasihoidlik käekee ja ripatsiga järjehoidja:

Käekees kasutasin 3D-helmeid ning järjehoidjas mageveepärleid ja lihvitud klaashelmeid. Kellel on soovi, siis mõlemad ehted on müügiks üles pandud ka Handmade By Lelet  Facebook´i lehele.

laupäev, 20. oktoober 2012

Kingitus sõbranna lapsele


Üks mu endine kolleeg oli nii armas ja tõi minu lapsele üsna palju ilusaid riideid :) Tasu osas saime kokkuleppele, et teen tema tütrele mõned ehted. Tegin siis kollakas-roosa ehtekomplekti, mis koosneb käe- ja kaelakeest. Kuna tema tütar on juba piisavalt suur raamatute lugemiseks, siis tegin sinna juurde ka sobiva järjehoidja (ma loodan, et talle ikka raamatud meeldivad). Kaunistuseks valisin ehetele just liblikad, sest usun, et ei ole ühtegi tüdrukut, kellele liblikad ei meeldiks :)


Kuna kingisaajal on varsti ka sünnipäev tulemas, siis otse loomulikult otsustasin ma kaardi ka meisterdada :) Selle tegin samuti sellise, mis ehetega kokku sobiks - kollased ja roosad toonid ning mõned liblikad. See imeilus pilt kaardil on pärit siit ja õnnesooviga digitempel on Ly blogist. Ka sellel kaardil katsin ma teksti suurepärase Glossy Accents liimiga. Siinkohal pean tänama Ly´d, et ta oma blogis sellele liimile natuke reklaami tegi :) Aitäh, tänu Sinule leidsin endale ühe uue lemmiktarviku scrapbookingu jaoks ;) 


Lisasin lähemalt tehtud pildi ka sellest tekstist, siin on hästi näha, kuidas Glossy Accents tekstile jäi :)


Osalen selle kaardiga ka Crafty Sentiments Designs "Bows or ribbons" väljakutses.

teisipäev, 16. oktoober 2012

Pulmakaart minu kallitele :)

See kaart on minu emale ja kasuisale, sest lõpuks ometi registreerisid nad oma kooselu ka ametlikult :))

Väike pildike lähemalt ka:

Esitan selle kaardi ka nendele väljakutsetele:

PS! Oiii, kui hea on kaarte meisterdada, kui abiks on Sizzix ning mustriplaadid :))

Lumememmega jõulukaart

Tegin iSpy Sketches: ISSC37 järgi sellise jõulukaardi:
Pilt kaardil on pärit siit.

Lisaks juba eelpool mainitud väljakutsele osalen selle kaardiga ka järgmistes väljakutsetes:

esmaspäev, 15. oktoober 2012

Roosad roosid ja puidust süda

Olin juba ammu soetanud endale mõned puidust südamed, kuid siimaani ei leidnud ma nendele rakendust. Aga - kui ma nägin, mis on seekordseks teemaks CAS-ual Fridays blogis, siis tulid just needsamad südamed kohe meelde :)

Väljakutsed, milles osalen:

Säravkuldne jõulukaart


Taaskord üks jõulukaart, seekord eriti kuldne ja särav :)

Osalen selle kaardiga ka järgmistes väljakutsetes:

neljapäev, 11. oktoober 2012

Kaart "Friends are flowers..."

Nägin internetiavarustes kunagi ühte imeilusa tekstiga templit. Ühe templi pärast ei olnud mõtet eraldi tellimust tegema hakata ja seetõttu kujundasin selle teksti vastavalt enda soovidele, printisin sobivale paberile ning tegin sellega sellise kaardi:

See tsitaat on minu arust niiiii-niiiiiiii õige :) ! Sõbrad on ju nagu lilled meie elus? Vähemalt minule minu head sõbrad küll on :)

Tekst kaardil on kaetud spetsiaalse Glossy Accents liimiga ja seetõttu on tekst selline mõnusalt läikiv ja kaardipinnast natukene kõrgem :)

Osalen selle kaardiga ka järgmistes väljakutsetes:
1) Mojo Monday 262 - selle sketši järgi ma oma kaardi tegingi;

pühapäev, 7. oktoober 2012

Jõulukaart minu uue Big Shot masinaga :)))

Lõpuks sain mina ka endale Sizzix Big Shoti :)))) Kujutate ette mu rõõmu, eks? Ostsin selle reede õhtul ära ja ma ei suutnud isegi normaalsel ajal magama jääda, sest süda oli niiiiii rahul ja muidugi oli kohe vaja katsetama hakata. Ja eile tegin valmis sellise kaardi:

Osalen selle kaardiga Unscripted sketches #179 väljakutsel. See sketš oli justkui mõeldud mulle, sest oma uue masina hulluses tahtsin ma just sellist mitmekihilist pilti kaardile panna.


Pilt kaardil on pärit ühest albumist siit lehelt.